"Fighting New Crown Pneumonia Community Residents ‘Epidemic Prevention Manual" wordt vrijgegeven op 1 januari

  Xinhuanet Zhengzhou 31 december (fan xu) Onlangs, Xinhua Net Henan Branch Joint GreenTown China Zhongyuan District Zhengzhou Company, nodigde het eerste gelieerde ziekenhuis van Zhengzhou University uit, gecombineerd met de ervaring van anti-kroon, anti-corona, communautaire bewoners van het epidemische preventie (hierna "epidemisch handboek" genoemd) en helpt de epidemische preventie "Last Km".

Het "epidemische handboek" wordt eerst vrijgegeven op 1 januari 2022.

  Het "epidemische preventiehandleiding" is verdeeld in vier delen, namelijk Newzgap-pneumonia gerelateerde kennis, verschillende menigten van bescherming, richtlijnen voor ingezeten persoonlijke bescherming, nieuwe kroonlongontsteking onder verschillende risico’s, enz. "Epidemisch handboek" is gericht op de verspreiding van de spreiding van de Gemeenschap, om het begrip en het begrip van de communautaire bewoners en het begrip van nieuwe jurk-longontsteking te vergroten, waarbij persoonlijk preventie leidt, waardoor het risico op verspreiding wordt verminderd en een eenvoudig en duidelijk antwoord heeft op individuele en communautaire epidemische preventie Maatregelen. Om de gemeenschapsbewoners, wetenschappelijke preventie- en behandelingskennis te verspreiden, gids communautaire bewoners om zelfbescherming te doen, en gezamenlijk epidemisch preventie en controle.

Bovendien brengt het "epidemische handboek" ook specifieke preventie- en controlestrategie?n uit van de drie aspecten van communautaire preventie en controle, gemeenschapsdienst en massa’s.

  Er wordt gemeld dat het "epidemische preventiehandboek" is gepland sinds begin september 2021, verzamelt de suggesties van veel experts uit het eerste gelieerde ziekenhuis van de Zhengzhou-universiteit. Om de volledigheid, nauwkeurigheid en tijdigheid van de inhoud te waarborgen, is het besproken met meerdere ronden van aanpassingsmodificaties over meerdere rondes van collectieve conferenties, en de Gemeenschap en de bewoners zijn meer wetenschappelijk effectief en uitgebreid in richtlijnen voor de preventie van epidemie. Volgens rapporten, Zhengzhou Company, China Zhongyuan regio, Greentown, is China al lang betrokken bij Community Public Welfare-ondernemingen. De groene stad helpt de kennis van de communautaire epidemische preventie, nogmaals voor de gemeenschap, draagt ??zijn eigen kracht bij voor de stad en helpt de stad mooier.

(over).